Herken je deze situaties?

 

 • Je relatie is weeral uit. En deze keer besef je dat het echt definitief gedaan moet zijn. Want je weet deksels goed dat het geen gezonde relatie was. Maar toch kan je niet stoppen om naar hem te verlangen en aan hem te denken. Je bent al ontelbaar veel keren terug iets begonnen en terug uit elkaar gegaan. Maar dat wil je niet langer. Deze keer moet het echt afgelopen zijn! Je weet dat je deze keer moet volharden, maar je weet niet hoe. Het is een continue strijd tussen je hoofd en hart.

 
 • Hoe goed je ook je best doet om hem te ontlopen, het is precies alsof alles je weer naar hem toe trekt. En wat het nog moeilijker maakt: hij aanvaardt het niet om geen contact meer te hebben, hoe duidelijk je het hem ook zegt. Haast elke minuut heb je het gevoel dat je moet “vechten” om voor jezelf op te komen. Je typt hem dus een lange, eerlijke uitleg over hoe je je voelt, en waarom je het contact met hem verbreekt. Je hebt het zelfs laten nalezen door een vriendin. Zij bevestigde dat hij het echt niet mis kan verstaan. Met ingehouden adem druk je op send. Nu is het echt definitief afgesloten voor jou. Maar nog geen 5 min later piept je telefoon alweer! “We hadden toch afgesproken om vrienden te blijven? Alle respect voor jouw keuzes hoor, maar dat is slechts theorie. Ik kom direct even langs.” Er loopt een rilling over je rug. Je wil niet dat hij langskomt om erover te praten! Dat hebben jullie immers al 1000 keer geprobeerd. Ofwel belandden jullie in bed en ofwel eindigde dat met gevloek en slaande deuren… Neeee!
 
 • Je keek zo uit naar veiligheid en rust en vrijheid, zonder hem. Maar zelfs nu de relatie uit is, ben je nog steeds doodop van de stress, want hij blijft je nog steeds dag en nacht bestoken met berichten. Je wil niet meer dat hij je leven zo beheerst. Vannacht hoorde je elk uur op je telefoon een bericht binnenkomen. Je hebt stug volgehouden om ze niet direct te lezen. Dwz dat je de hele nacht geen oog meer hebt dichtgedaan, tot je vanochtend met barstende koppijn je telefoon vastnam. Het eerste was een lange liefdesbrief… Maar inmiddels weet je hoe dit spelletje werkt. De breakups zijn allang niet meer op twee handen te tellen. Dus voor je antwoordt, haal je eens diep adem om ook zijn berichten te lezen. Het tweede is een mega smeekbede om jullie relatie nog een kans te geven, want jij houdt van hem. Het volgende bericht is plots kort: het is jouw schuld dat hij nu zo in de put zit, vuile slet. Je verstart. Je gooit je telefoon in de hoek van de kamer, uit het zicht. 
 
 • Je durft niet over deze zorgen praten met anderen, na alle dreigementen en manipulatie van hem. De eenzaamheid voelt als steken in je borstkas. Hij had je expliciet verboden om er met iemand over te praten, want dan zou hij je baas contacteren en zou hij zorgen dat je je werk verliest. En bovendien wil je niemand belasten met jouw problemen. De relatie is immers toch al gedaan. Diep in gedachten verzonken ontsnapt je een luide zucht, en plots merk je dat je collega’s je vragend aankijken over de vergadertafel. “Alles OK”, mompel je verontschuldigend, en je kruipt snel weg achter je laptop. Je staat met je rug tegen de muur. Hij had er al mee gedreigd: je kan nergens terecht, je staat er nu echt helemaal alleen voor. 
 
 • Je bent als de dood wat voor effect dit hele getouwtrek en zijn gemanipuleer gaat hebben op je kinderen. Ze moeten nog steeds om de 14 dagen bij hem op bezoek. Want dat heeft zijn sluwe advocaat afgedwongen bij de rechter, ook al heb jij hemel en aarde bewogen om ze te beschermen tegen zijn negatieve invloed en gemanipuleer. Je kinderen gaan met tegenzin naar daar, en dat breekt je moederhart in 1000 stukjes. Die weekends kan je gewoonweg geen oog dichtdoen. Soms sta je met hen voor zijn gesloten deur omdat hij zijn bezoekregeling vergeten was, en dan zijn je kinderen onverwachts een extra weekend bij jou. Last-minute zeg je jouw vriendinnenavondje (weeral) af. Op die manier blijft hij controle houden over jouw vrije tijd en da’s niet fijn. En ook voor je kinderen is het niet fijn natuurlijk, want ze zijn verdrietig omdat hun eigen papa hun klaarblijkelijk niet eens mist. Je maakt je ook zorgen omdat je oudste kind soms woedeaanvallen krijgt en dan enorm kwetsende dingen naar je hoofd slingert… net als hij.

 

Dat is mogelijk met het therapietraject: voor altijd los van narcisme

Voor het eerst bundel ik al mijn kennis en ervaring in een traject: “Voor Altijd Los van je Ongezonde Relatie”. Het traject bestaat uit 1-op-1 sessies, afgestemd op wat jij nodig hebt, met daarbij een hoop extra’s.

 

Concreet krijg je: 

 • 1 intakegesprek van 90min in Oud-Turnhout of online 
 • 9 sessies van ongeveer 90min in Oud-Turnhout of online, gespreid over 6 maanden
 • Na elke sessie video’s met extra uitleg, ondersteunende oefeningen, meditaties en visualisaties, tools en boekentips waarmee je thuis concreet aan de slag blijft
 • 1 extra email of telefoon in nood. Ik reageer binnen de 24u
 

Je staat er niet alleen voor!

 

Geef in je mail aan of je telefonisch of per mail gecontacteerd wil worden, en op welke tijdstippen dat voor jou past. Dan contacteer ik je om een intakegesprek in te plannen.  

 

Tijdens dat intakegesprek luister ik naar wat je nodig hebt, je verhaal, je verwachtingen, en beantwoord ik je vragen.

De sessies nadien zullen we minder praten en meer oefeningen doen.

De sessies vinden plaats in mijn praktijk in Oud-Turnhout, of online.

Na het traject 'voor altijd los van narcisme' ga je naar huis met:

 • Je begrijpt waarom je ooit voor hem gevallen bent, en je begrijpt ook waarom het niet werkt tussen jullie. Die periode heeft je enorm veel geleerd: je doorprikt valse beloftes, je voelt alarmsignalen en manipulatie al in het begin aan als je iemand nieuw leert kennen. Heel soms komt hij nog even voorbij in je gedachten, en da’s OK, want ooit nam hij een groot deel van je leven in beslag. Maar nu denk je op een neutrale manier aan hem. Daarin zorg je goed voor jezelf. Je weet wat je niet meer wil in een relatie, en je weet ook wat je wél wil – en voor minder ga je niet meer.
 
 • Je staat sterk in je schoenen, stevig op de grond. Valse hoop en loze beloftes doen je niets meer. Wat er nu is, is waar je je op baseert. Je bent op en top jezelf. Je durft je eigen wensen aan te geven en je eigen mening uitspreken. Die eerlijkheid en openheid apprecieer je ook van anderen. Als er een meningsverschil is, wordt niet plots alles in twijfel getrokken, maar nog dezelfde dag zoeken jullie samen een constructieve oplossing.
 
 • Je zus zucht geregeld opgelucht dat ze zo enorm blij is dat ze JOU eindelijk terug ziet. De échte jij, zonder gespannen masker. Je vriendinnen gaven onlangs een leuk complimentje dat je er zo goed uitziet, je lijkt precies 5 jaar jonger. De zorgelijke rimpels in je gezicht zijn glad getrokken, en je ogen stralen weer, vol levenslust. Dat was al lang geleden! 
 
 • Ohja, en hem heb je al lang geleden geblokkeerd. Er gaat al eens een dag voorbij dat je niet meer aan hem denkt. Die avond kruip je met een goed boek eens lekker vroeg in je zacht bed. Haa, zalig ontspannen! 
 
 • Je hebt een paar goede vriendinnen in vertrouwen genomen. Al je onderdrukte pijn, al je eenzaam verdriet kreeg eindelijk steun. Ze luisterden met open mond, en daarna gaven ze je zwijgend een stevige knuffel. Ze hebben je doen beloven dat je nooit nog naar hem terugkeert (no way, dat stadium ben je nu echt voorbij!) en dat je in het vervolg om hun hulp vraagt. Dat was zo enorm fijn om te horen. Je staat er toch niet alleen voor. 
 
 • Naar de vader van je kinderen toe heb je duidelijke grenzen getrokken. Je houdt de communicatie met hem zakelijk en kort. Als hij weer eens lastig doet, kan je het van je af zetten. Jij beslist nu immers aan wie/wat je je aandacht besteedt: namelijk aan jezelf en aan je kinderen. Want wat je aandacht geeft, groeit. En dat zie je aan je kinderen: ze lachen veel en ze komen geregeld gezellig met jou knuffelen in de zetel. Want dat is het voorbeeld dat je hun voorleeft.

Investering

Jouw investering is 1997 euro, incl. BTW.

Van deze investering in jezelf heb je je hele verdere leven plezier.

Voor jouw investering krijg je concreet: 

 • 1 intakegesprek van 60 à 90min in Oud-Turnhout of online 
 • 9 sessies van ongeveer 90min in Oud-Turnhout of online, gespreid over 6 maanden
 • Na elke sessie een video met extra uitleg, tools en boekentips waarmee je thuis concreet aan de slag gaat
 • Meditaties en visualisaties en ondersteunende oefeningen om tussentijds thuis te doen
 • 1 extra email of telefoon in nood. Ik reageer binnen de 24u

Qua tijd is je investering een dagdeel per 2 weken, en dagelijks enkele minuten.

 • Sessies: In het begin plannen we 1 sessie per 2 weken. Nadien kan er wat meer tijd tussen zitten. Ik raad je aan om vlak na een sessie niet direct aan het werk te gaan of drukke activiteiten te doen. Plan ajb enkele uren rust, omdat de sessies ingrijpend kunnen zijn. Gun jezelf een zachte landing terug in de realiteit. 
 • Dagelijkse oefeningen: Je krijgt oefeningen mee om dagelijks thuis mee aan de slag te blijven. Het is immers de bedoeling dat je thuis leert toepassen wat je leert. Bv creatieve verwerking, reflectieverslag, communicatietips, meditaties, etc – afgestemd op wat jij nodig hebt op dat moment.

Hoe zou dit voor je zijn?

 • Je bent gelukkig en tevreden, met of zonder partner. Je hebt afstand genomen van de mensen die energie van je vreten. Zonder twijfels, zonder “ja maar’s”, zonder valse beloftes, zonder knipperlicht. 
 
 • Nu heb je energie, tijd en geld over voor jezelf. Want er is niemand voor wie je je in bochten moet wringen of die je verwijten maakt. Hoe rustig en fijn is dat! En die energie investeer je met alle plezier in wat jij zélf graag doet. 
 
 • In je eigen huis voel je je veilig, want je bént er veilig. Je kan weer rustig een hele nacht aan één stuk slapen en je wordt uitgerust en goedgezind wakker. Je geniet van je vrijheid, met lieve, oprechte mensen om je heen die je kan vertrouwen en die zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun eigen triggers. 
 
 • Je voelt je geliefd en welkom, bij wie je ook bent. Ook op je oude dag ga je even warm omringd zijn, daar heb je alle vertrouwen in. En wanneer je bezig bent met werk of je hobby, zit je in een motiverende flow. 
 
 • Je kinderen groeien zorgeloos en gelukkig op, zonder dat ze jouw zorgen overnemen. Ze lachen veel, en op school doen ze het ook goed. Ze creëren hun eigen persoonlijkheid.

Wat zeggen mijn klanten?

"Ik voelde me verstikt en gevangen. Er was zo veel gaande in mijn leven en ik wist niet hoe ik erop moest reageren, hoe ik mij moest voelen en hoe ik me moest gedragen. Ik ben bij Caroline in het traject gestapt omdat ik mij terug vrijer en gelukkiger wilde voelen in mijn leven maar vooral in mijn relatie. Het was een spannende stap om bij haar in een traject te stappen maar als ik er nu op terugkijk was het de beste keuze die ik kon maken. Ik heb zo ongelofelijk veel van haar geleerd en ik zie de dingen nu op een heel andere manier. Ik heb mezelf leren omarmen en lief hebben. Ik heb dankzij Caroline grote keuzes durven maken, ik heb mijn relatie beëindigd, ik ben verhuisd en ga van job veranderen. Ik ben het leven aan het creëren waar IK echt gelukkig van wordt. Ik kan Caroline aan iedereen aanbevelen."
S.
"Het begon met jaloezie, voort gezet uit vorige relaties, en trauma’s uit zijn jeugd. Ik dacht dat het na enige tijd en genoeg liefde hij wel zou inzien dat ik anders ben en al die dingen nooit zou doen. Zeker omdat ik het zelf ook heb meegemaakt, dus waarom zou ik iemand zoveel pijn kunnen aandoen? Niets was minder waar. Het werd erger en erger, valse beloftes werden gemaakt. Het begon met kledij die niet meer gedragen mocht worden, tot mensen laten vallen en achter alles iets zoeken en elke dag ruzie zoeken. Hij kreeg me zelfs zo ver dat mijn stoppen ronduit doorsloegen. Door me op verschillende creatieve dingen te laten doen, door te tekenen, heeft Caroline me laten inzien hoe slecht deze relatie was. Ik ben naar therapie gegaan om het trauma te verwerken, maar heb doorheen de therapie ingezien dat ik hem helemaal moest laten gaan, en dat heb ik ook gedaan. Het was zeker niet makkelijk. Ik heb altijd mijn gevoelens gewoon weggeduwd. Hier moest ik er echt voor open staan en beseffen wat ik voelde en waar. Dit was absoluut niet makkelijk, maar het was het zeker waard! Ik zou niet weten waar ik zonder Caroline beland zou zijn. Ik ben haar voor eeuwig dankbaar!"
A.
“Caroline gaf me meteen een ontspannen gevoel. Er was meer dan voldoende ruimte voor al mijn emoties. Mijn zachte kwetsbare kant mocht er zijn, zonder oordeel."
K.
"Door jouw coaching heb ik inzichten verworven waarnaar ik al lang op zoek was. Jouw zachtaardige aanpak, je ECHT luisteren, en het stellen van goede vragen die me verplicht hebben tot zelfreflectie hebben me tot deze mooie verdieping gebracht. Oprechte dank daarvoor!
Groetjes"
K.
“Dag Caroline, vandaag was echt goed voor mij. Ik voelde me rustig en ik heb veel meer uit het gesprek gehaald dan ik dacht. Dank u dat ik nu een duidelijke beschrijving heb van wie IK ZELF ben."
HB.
“Hey Caroline. Dank je wel voor de inspirerende sessie waar je mij al snel tot de essentie bracht. Blij dat ik met een concreet actiepunt naar huis ga. Bedankt!"
D.
Voordat ik bij Caroline terecht kwam, had ik veel moeite met het omgaan met een persoon met narcisme. Deze persoon staat dicht bij mij en daarom is afscheid nemen van deze persoon helaas geen optie. Ik moest dus leren omgaan met mijn emoties en gevoel. Ik ervaarde vooral een gevoel van boosheid en machteloosheid. De boosheid nam vaak de overhand. De sessies met Caroline hebben mij goed gedaan. Het heeft mij helpen inzien hoe ik beter om kan gaan met deze persoon, maar vooral ook met mijn eigen emoties. Verschillende puzzelstukjes zijn op zijn plaats gevallen en dat maakt mijn dagelijkse leven (en vooral omgang met deze persoon) aanzienlijker makkelijker. De boosheid is sterk verminderd en ik zit hierdoor beter in mijn vel.
Wanneer je te maken hebt met een narcistisch persoon in je omgeving zou ik je zeker aanraden om Caroline in te schakelen. Ik heb hier geen moment spijt van gehad en ben Caroline dan ook ontzettend dankbaar!
J.
“Je hebt een aangename stem en je pakt het heel rustig aan. Met zachte vragen heb je mij gebracht tot zo’n mooi inzicht. Ik voelde me gepusht door de stem van mijn vader en ik stond er alleen voor, terwijl ik zo naar zijn hulp en guiding verlangde. Nu kan ik het zelf oplossen, en ik voel me daar zeker en goed bij. Je werkt zacht en heel doeltreffend, zelfs al in één sessie is er een enorm verschil. Dank je wel Caroline!"
M.
“Hij was lief, zorgzaam en attent. Alleen wat snel jaloers, maar dat kwam door negatieve ervaringen in een vorige relatie en daar had ik alle begrip voor. Het zou wel beter gaan als hij merkte dat ik wel te vertrouwen was. Dacht ik. Niet dus, het werd alleen maar erger. Veel erger. Een mannelijke collega belde om iets te vragen of ik was wat later thuis omdat ik in de file stond en het hek was van de dam. En ik bleef begrip tonen. Veel te lang. De kruisverhoren en beschuldigingen volgden elkaar almaar sneller op. De dreigementen ook. Met als climax het dreigement dat ik mijn kinderen niet levend zou terugzien als ik het in mijn hoofd haalde om bij hem weg te gaan. Ik vergeet nooit zijn grijns toen hij eraan toevoegde dat het dan míj́n schuld zou zijn. Op dat moment ben ik in overlevingsmodus geschakeld. Geen begrip meer, geen emoties, de kinderen op vechtsport. En we hebben het overleefd, de kinderen en ik. Beschadigd, zoals Meau het zingt. Pas tijdens de sessies bij Caroline is me duidelijk geworden welke signalen me al in het begin van de relatie hadden kunnen alarmeren. We hebben onder andere een familieopstelling met poppetjes gedaan en daarbij heb ik tot mijn verrassing een paar nieuwe, nuttige inzichten verworven. Makkelijk vond ik het eerlijk gezegd niet als Caroline me op sommige momenten vroeg “wat voelde je daarbij?” Gewoon omdat ik mezelf geleerd heb om vooral zo weinig mogelijk te voelen, als overlevingsstrategie. Mits enig geduld is Caroline er toch in geslaagd om niet alleen de feiten, maar ook wat ik daarbij voelde naar boven te halen. En dat helpt. Ik weet niet juist hoe het werkt, maar op een of andere manier helpt het om dat onverwerkte verdriet toe te laten, om te beseffen, of beter gezegd om te voelen dat ik het recht had om verdrietig te zijn. Ik heb het gevoel dat ik nu pas bezig ben met het verwerken van mijn herinneringen. Bedankt voor je ondersteuning, Caroline!"
W.

Veelgestelde vragen

Ja hoor! We kunnen de sessies ook online doen via Zoom. Dit werkt heel goed, weet ik uit ervaring van de coronalockdown. Zorg voor een stabiele internetverbinding, een goede microfoon en rustige omgeving waar je niet gestoord wordt.

Ja, natuurlijk. Als het zo eenvoudig was om je relatie zelf stop te zetten, zou je het waarschijnlijk al lang gedaan hebben, en dan had je er geen hulp bij nodig gehad.

Ja hoor. Het is niet nodig om eerst je relatie te verbreken. Na verloop van tijd zal je vanzelf beter voelen of jullie echt bij elkaar passen of niet. En dan zal je ook de kracht hebben om de beslissing te nemen die voor jou de juiste is. Of dat nu bij elkaar blijven is, of uit elkaar gaan.

Ja, natuurlijk. Tijd heelt niet zomaar alle wonden. Wat telt, is wàt je in die tijd doet. Als je niet de mogelijkheid hebt gehad om het te verwerken, om wat voor reden dan ook, dan blijft de pijn sluimerend aanwezig.

Dat begrijp ik helemaal. Veiligheid gaat voor alles. Contacteer me via een ander emailadres waar hij geen toegang tot heeft, of bel me via een andere telefoon waar hij geen weet van heeft. In een gratis gesprek zoeken we samen uit wat wél mogelijk is voor jou, in alle discretie.

Wanneer ik bezig ben, staat mijn telefoon op stil, zodat al mijn klanten mijn volle aandacht krijgen. Ik contacteer je op werkdagen sowieso binnen de 24u. Vermeld in je email dus zeker het voor jou past.

Nee. Het is belangrijk dat je partner zelf contact met me opneemt. Enkel wanneer hij/zij zelf gemotiveerd is, heeft therapie effect.

Wat wél mogelijk is, is dat we samen bekijken waar jouw vraag vandaan komt en waar ik jou mee kan helpen. Hoe komt het dat jij je partner wil inschrijven? Boek rechtstreeks een gratis sessie via de planningstool hieronder, of contacteer me op info@carolinekusse.be en dan plannen we een gratis gesprek in.

Dan gaat therapie helaas weinig effect hebben voor jou. Het is belangrijk dat je zelf gemotiveerd bent om er dagelijks mee aan de slag te gaan en dat je je ervoor openstelt. Als jij werkt aan je therapie, gaat de therapie werken voor jou. Enkel dan bereik je een mooie verandering.

Ik doe geen koppeltherapie, want jullie hebben allebei een eigen rugzak. Het dus belangrijk om elk apart aan jullie eigen proces te werken. De oefeningen die ik meegeef voor thuis, kunnen jullie natuurlijk wel samen doen. Ze zijn er allemaal op gericht om gezonde relaties te bevorderen.

Geen probleem. Ik respecteer jouw grens, daar maak ik een punt van. In de plaats daarvan, kunnen we bijvoorbeeld kijken naar wat schaamte in het algemeen voor jou betekent. Schaamte, schuld en (relatie)verslaving werken elkaar immers vaak in de hand. En zodra jij je er klaar voor voelt, is het mogelijk om die bepaalde gebeurtenissen in stilte te verwerken. Dus zonder dat je het me hoeft te vertellen. Dit gaat immers over jouw herstelproces, en dat gebeurt met de oefeningen die jij nodig hebt, in jouw situatie, op jouw tempo.

Therapie bestaat niet alleen uit sessies. De sessies dienen om je op weg te helpen. Het échte werk, de échte verandering gebeurt bij je thuis. Met andere woorden: het gaat er vooral om wat jij tussen de sessies zelf ermee doet. 

Loskomen van een (relatie)verslaving is immers als het leren van een nieuwe taal. Je leert dat het beste als je er elke dag even mee bezig bent, door het te oefenen en te onderhouden.

Als jij aan je therapie werkt, de oefeningen gaat toepassen en de veranderingen integreren in je dagelijks leven, gaat de therapie voor jou werken.

Wat je aandacht geeft, groeit. Ik wil je uitnodigen om eens op te schrijven waar je dagelijks je tijd aan besteedt. Hoeveel tijd, aandacht en energie gaat er naar de man waar je afstand van wil nemen? Als je écht afstand wil nemen van hem, dan is het nodig om je aandacht op jouw eigen herstelproces te focussen ipv op hem. De therapie werkt, als jij er ook aan werkt. 

Bovendien: wat je leert in de sessies en in de oefeningen, is slechts de eerste stap. Ik leer je om er zelfstandig mee aan de slag te gaan. De tweede stap is dus dat je dat gaat toepassen, want dat is natuurlijk de bedoeling. Integreer je inzichten zoveel mogelijk in je dagelijks leven, en in je relatie met anderen, want dáár is immers de verandering nodig.

Geen probleem, dat leer je gaandeweg. Mijn meditaties zijn bewust heel laagdrempelig zodat iedereen kan meedoen, en zodat iedereen er profijt van heeft. Het is absoluut niet nodig om een uur stil te zitten in een lotushouding – dat doe ik zelf trouwens ook niet.

Met een traject is het op voorhand duidelijk aan hoeveel sessies je bent, en wat jouw totale investering is. 

Ik ga enkel voor blijvende resultaten. En als je het patroon wil doorbreken waar je al zovele jaren in vast zit, dan neemt dat tijd in beslag. Dat is helaas niet snel op te lossen met 1 of 2 sessies. Je zal pas veranderingen beginnen merken na een 3- of 4-tal keer. Want als je écht voor een blijvend resultaat wil gaan, als je écht een duurzame verandering wil bekomen, dan zullen we naar een heleboel aspecten moeten kijken. Waar vandaan komt jouw patroon? Waar heb je op dit moment last van? Hoe kunnen we dat doorbreken? Wat wil je wél? 

We behandelen sowieso de volgende thema’s: grenzen, overlevingsstrategieën (bv pleasen, controle, manipulatie, etc), delenwerk. En nog veel meer, afgestemd op jouw noden (bv verlatingsangst, bindingsangst, herstel van narcistisch misbruik, co-verslaving, zelfkritiek, schaamte en schuld, etc).

Uit ervaring weet ik dat het fijn is om na een sessie enkele uren rust voor jezelf in te plannen, zodat je rustig de tijd hebt om weer te “landen”. Direct je agenda nakijken en betaling regelen zou je direct weer uit die rustige mindset halen. Daarom is het voor jouw proces beter om dat op voorhand in één keer te regelen.

Nee, we kunnen steeds binnen enkele dagen een gratis gesprek en eerste sessie inplannen.

Ik beantwoord ze met liefde tijdens een gratis gesprek. Boek hieronder rechtstreeks een gratis intakegesprek, of stuur je vragen naar info@carolinekusse.be en dan plannen we een gesprek op een moment dat voor jou goed uitkomt.